#342 – email

Posted in ‘TrackTime’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Tuesday, 12 August 2014 16:00 CEST
 I have a problem sending emai from a page different from Page 1 in the Activities Reporting Tool. I recorded a screencast where you can see what the issue is. The link to the video is https://vimeo.com/103235742. Hope you can help me out.
Saluti
Alvaro Diaz
Custom Fields
Joomla! Version  
Extension version (x.y.z) 3.3.1
apdiaz
Tuesday, 12 August 2014 17:30 CEST
Hello Alvaro,

thank you very much for reporting this issue!
I already found a glitch, I'll upload a new dev release this evening or tomorrow morning.
signature.png
tampe125
Tuesday, 26 August 2014 14:36 CEST
Please download the latest dev release of Tracktime, the issue should be fixed.
signature.png
tampe125
Wednesday, 03 September 2014 16:07 CEST
Dear Davide,
I installed the developer release and the issue was solved. However, I just installed version 3.1.1 and the problem has come back and I get an error when trying to go back to the developer release.
Thanks for your help.
Alvaro
apdiaz
Wednesday, 03 September 2014 16:25 CEST
Please do not consider my last message. I was an error on my part this time. I will close the issue now.
Thanks
ADV
apdiaz
This ticket is closed, therefore read-only. You can no longer reply to it. If you need to provide more information, please open a new ticket and mention this ticket's number.

SUPPORT IS PROVIDED IN ENGLISH OR ITALIAN ONLY.
Please make sure that your question is not answered in the documentation before submitting a ticket.
It will save you time!

SUPPORT IS PROVIDED TO SUBSCRIBERS ONLY.
You can review all public tickets, but if you want to open a new ticket you must have a valid subscription.
You can purchase it here